25 srpna 2015

Kousek našeho obýváku


Stále pokračuji v zabydlování našeho bytu. Udělali jsme už kus práce, tak se s vámi postupně podělím. Tenhle dekor je výtvor mého muže, pěkné, že?:) Asi jsem ho už nakazila tím neustálým dekorováním a přemisťováním nábytku.:D

Písmena HOME jsou z Fleru, lampa je zakoupena na internetu. Skříňka je kup za pár korun, dřevotříska, kterou jsme s taťkou natřeli na bílo. Stolek jsem našla na půdě a taky šel na bílo. Gauč je z mé dětské válendy, kterou jsem přehodila jedním ze závěsů z IKEA. Z druhého závěsu ušiju potah na druhou matraci, která bude za válendou a bude sloužit k opření.

Původně byl nábytek rozmístěný jinak (gauč byl na opačné straně), ale časem jsme se rozhodli pro změnu a takhle je to mnohem lepší. Z gauče máme pěkný výhled z okna na veliký strom a taky otočená skříňka vytváří oddělený útulný prostor a navíc se o ni dá opřít.

5 komentářů:

Calenndula řekl(a)...

takhle to přesně máme. gauč a za ním matraci na opření. na gauč jsem ušila válce a polštáře a obměňuju jen povlaky podle nálady.

Calenndula řekl(a)...

a...taky mám nejradši bílou a světlé barvy. jen teď v zimě jdeme do tmavších.
máte to pěkné, příjemné.

Leela řekl(a)...

Díky, Hani.:) O těch válcích taky přemýšlím ... no až bude jednou čas, tak se na ně dostane.:)

wholesale salwar kameez řekl(a)...

Původně byl nábytek rozmístěný jinak (gauč byl na opačné straně), ale časem jsme se rozhodli pro změnu a takhle je to mnohem lepší. Z gauče máme pěkný výhled z okna na veliký strom a taky otočená skříňka vytváří oddělený útulný prostor a navíc se o ni dá opřít. wholesale ladies suits online , salwar suits wholesale catalogue ,

Anonymní řekl(a)...

off white nike
supreme hoodie
jordan 12
golden goose outlet
ggdb