07 ledna 2013

První zakázkové šití ♥ My first order

Vždycky, když jsem sledovala vaše krásná díla na blogu, nedokázala jsem si představit, že se toho pak někdo dokáže vzdát a prodat to. Darovat to ano, s láskou, někomu blízkému, ale prodat?
Tolik práce, energie, času, ... to se přece nedá zaplatit penězi!
Ale pak jsem začala syslit látky a pochopila jsem, že prostě občas něco prodat musím, abych měla penízky na nové kolekce (to je týrání, že vychází tak často a všechny jsou tak krásné!!!). A tak to potkalo i mě. To se pak z pokoje občas jen ozývalo "Nikomu to nedám! Moje moje!". A tulila jsem se k tomu polštáří jako ke svému miminu. No co se dalo dělat. Bylo to objednáno a tak to muselo z domu. Aspoň že ty fotečky mi zbyly!








Něco z příprav. Ušito podle časopisu Marina. Jen rozměry jsem si musela upravit. Jsou to čtverečky 10x10cm. A velikost polštářů je 35x35cm, kolekce Friendship od Howarda Marcuse, Moda Fabrics. Dečku jsem musela upravit, neměla jsem dost látky, proto ty světlé čtverečky v rozích. Prošito ručně. Je to tak prostě nejkrásnější!


 



Mějte se krásně!

Lenka

4 komentáře:

Ajka řekl(a)...

Jé, polštářky podle Bellet:-))
Jsou krásné!
Ajka

U Pettiny řekl(a)...

Krásné polštářky! A moc hezké látky.

Olive řekl(a)...

Leni, já jsem si to taky myslela a teď si říkám, že se mohu aspoň potěšit látkami, stejně bych doma nemohla mít vše. Takže s radostí ušijí a ještě s větší posílám dál.:-)

yanmaneee řekl(a)...

supreme clothing
kd shoes
kd 12 shoes
yeezy
moncler
goyard
bape
off white outlet
jordans
yeezy