16 května 2014

Má milovaná andělka a ptáčci z Telče

Dekorace z naší kuchyně. Má milovaná andělka. Je tak nádherná. Každý vlásek je vyroben s takovou precizností! Je to umělecké dílo. Mám ji déle než rok a nemůžu se na ni vynadívat. Má tak pokorné oči. Když se na ni dívám, cítím pokoru a klid. A to je, myslím, v dnešním světě hodně třeba.
Foceno loni. Dneska se mi ptáčky nepodařilo tak hezky vyfotit. Venku pořád prší.
Ptáčci jsou z Telče. Na náměstí je keramická dílna se spoustou krásných věcí. A když si pak člověk ještě zajde do místní cukrárny ... no jéje. Už mám sbaleno, jedem?????
Telč je prostě nádherná. Manželova rodina tam má dům a tak tam jezdíme pravidelně. Loni tam otevřeli nový obchůdek s látkami, to byl s mamkou náš konec. Do toho ještě jarmark ... no utratily jsem tam s mamčou jako na dovolené u moře. No ale ta radost, to je přece k nezaplacení!♥

Mějte krásný den.

3 komentáře:

Olive řekl(a)...

Leni, tak už žádné T. v OV? Já jen koukám a tleskám. Říkala jsem si, kde jsi v OV sehnala tak pěkné bydlení, že ti budu muset napsat a pár příspěvků dole jsem to pochopila. Skvělé, obdivuji všechny lidi, kteří se nebojí jít za svými sny, kteří se rozhodují srdcem. Fandím. Interierový design je i má láska, ale na blogování nemám čas, tak dávám pouze své občasné šití. Měj se moc hezky a budu zaskakovat.
Olive nebo možná ivikv z bellet

Leela řekl(a)...

Ivi, děkuji za milý komentář! Udělal mi velikou radost, děkuju.:)

Calenndula řekl(a)...

pokora a klid, ano... krásné...:-)))